martes, 14 de mayo de 2013

Cursa DiR - Guàrdia Urbana



Presentació de la cursa

El proper diumenge 26 de maig, vine a córrer per la Diagonal de Barcelona amb la primera edició de la Cursa DiR – Guàrdia Urbana.
Serà una cursa molt especial, que recorrerà la Diagonal pel centre, de punta a punta, en un traçat de 10 quilòmetres en línia recta. La sortida és a la mateixa avinguda, a l’alçada de l’avinguda Doctor Marañón, i l’arribada estarà a tocar del Fòrum.
Participa en una competició única a Barcelona organitzada per DiR amb la col•laboració de la Guàrdia Urbana i l’Ajuntament de la ciutat.
Es tracta d’una carrera homologada que serà cronometrada per l'empresa Championchip. Les inscripcions es limitaran a 10.000 places i es tancaran el 20 de maig a les 10 h.
La cursa és oberta a tothom i té un preu d’inscripció:
PREU ESPECIAL SOCIS:
     • 13€ amb xip groc, 15€ si no disposen de xip propi
       o 28€ si volen adquirir xip groc.

PREU NO SOCIS:
     • 15€ amb xip groc, 17€ si no disposen de xip propi
       o 30€ si volen adquirir xip groc.

Només pel fet d’inscriure-s’hi, tots els participants rebran de regal una samarreta tècnica, així com d’altres obsequis per part dels patrocinadors, que s’entregaran a la Fira del Corredor (DiR Diagonal), el 24 i 25 de maig. Hi haurà un servei de guarda-roba al punt d’inici i a la meta (us recomanem que llegiu amb atenció l’apartat on s’especifiquen les normes d’ús d’aquest servei).

INSCRIPCIÓ

Recorregut de la cursa

La cursa DiR - Guàrdia Urbana recorrerà la Diagonal de punta a punta, en un traçat de 10 quilòmetres en línia recta, a la seva majoria pel centre. La sortida és a la mateixa avinguda Diagonal, a l’alçada de la Universitat d'Industrials, entre avinguda Doctor Marañón i Carrer Tinent Coronel Valenzuela, i l’arribada serà al Carrer Passeig Garcia Faria / Selva de Mar, tot tocant el mar.
A la pagina web https://www.dir.cat/cursa-barcelona/ podeu apuntar-vos com a voluntaris, trobar les preguntes freqüents i molta mes informació.
Fot-li fort hi serà a la cursa! Recordeu de twitejar els quilometres si correu.

ANIMS I FOT-LI FORT!!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario